The Ordinary Peeps – Live Late Night Talk Show

Click on the video to activate live chat.

Hier kun je op maandag, woensdag & vrijdag van 22.50 – 00.00 uur kijken naar The Ordinary Peeps (T.O.P.)!

Op dinsdag draaien wij op die tijd een documentaire film en op donderdag voert Guilly Koster een gesprek met een interessante gast. The Ordinary Peeps zijn: Peggy Burke, Ivette Forster, Vincent Soekra & Guilly Koster.

Toen de Covid-19 crisis uitbrak en veel van ons door de ‘intelligente lockdown’ gedwongen werden thuis te blijven, werd op een pijnlijke duidelijke manier weer zichtbaar hoe wit de mainstream media is. In de reguliere talkshows op de vaderlandse buis waren de deskundigen, de verantwoordelijke leiders, de slachtoffers en de zorgmedewerkers die aan bot kwamen vrijwel allemaal: wit. Alsof het virus zelf onderscheid maakte in bevolkingsgroepen. Nederlanders met een migratie afkomst leken niet tot de bovengenoemde categorieën te behoren, terwijl in de visie van HOPZ dit toch echt wel anders was.

Omdat we onszelf niet herkenden in het aangeboden beeld zijn we spontaan begonnen met T.O.P.. De show bleek een succes! Blijkbaar waren er mee mensen die hetzelfde gevoel hadden. Al snel bereikten we 10.000 en meer mensen per week. Inmiddels halen we dat aantal per dag.

Lees hier wat de NRC over ons schreef:

Angela Davis - The Black Code

Lees onze artikelen

foto: Seretse Fulani

HOPZ Radio

error

Deel onze site! Als HOPZ! groeit, doe jij dat ook!

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram